Sotilaskoti tarjoaa

Varusmiesten vapaa-ajanviettopaikka

Sotilaskodissa voit viettää vapaa-aikaa, kun sitä varusmiespalvelukselta liikenee. Siellä voit myös tavata ystäviä ja harrastaa. Mahdollisuus on myös hiljentymiseen sitä varten varatussa hiljaisessa huoneessa.

Kahvio, virvokkeita, leivonnaisia, pientä purtavaa

Sotilaskodissa on oma leipomo, jossa valmistetaan jokaisena arkipäivänä suussa sulavia munkkeja, viinereitä ym. leivonnaisia.
Sotilaskodissa on myytävänä paljon erilaisia kioskitavaroita ja varusesineitä.
Myös kinkkusämpylöitä, patonkeja ja pizzaakin on myytävänä tiskissä.
Myymälä on itsevalintaperiaatteella toimiva.

Pizzaa

Sotilaskodissa leivotaan pizzaa asiakkaiden toiveiden mukaan ma - to klo 16.30 - 20.00. (voi tulla muutoksia.) Valittavana on kahdeksan erilaista pitsaa. Tuotteet voi nauttia joko Sotilaskodissa tai viedä yksikköön.

Pelit, tv ja internet

Sotilaskodissa voit pelata erilaisia pelejä. Televisiota voi katsella jättiruudulta. Sotilaskodissa on myös mahdollisuus internetin käyttöön.

Kirjasto
 

Sotilaskoti 1:n tiloissa sijaitseva kirjasto on avoinna päivittäin.

Kirjasto on varusmiesten vapaasti käytettävissä.
 

Kulttuuri ja vapaa-aika

Sotilaskotiyhdistys järjestää erilaisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia yhteistyössä JTK:n kanssa. Talvella Sotilaskoti maksaa laskettelusta kiinnostuneille varusmiehille viikonloppuisin lasketteluliput Sodankylän Kommattivaaraan ja Luostolle. Lisäksi yhdistys mm. järjestää kotiuttamiskonsertteja, lahjoittaa kahvilippuja yksiköihin, lahjoittaa sotilaan virsikirjan jokaiselle varusmiehelle.

www.kommatti.fi
www.luosto.fi

Sodankylän Sotilaskotiyhdistys ry
Siilastie 18
99600 Sodankylä

puh. 0299 870 242

Ajo-ohjeet